Etelä-Suomen Aluehallintovirasto on päättänyt jatkaa liikuntatilojen sulkua tartuntatautilain pykälän 58g mukaisesti 2007 syntyneiltä ja sitä vanhemmilta 28.4.2021 saakka.

AVI:n määritelmän mukaan sulku ei kuitenkaan koske tavoitteellisesti harjoittelevia kilpaurheilijoita, käytännössä rajaus yksilöurheilussa tarkoittaa AVI:n määritelmän mukaan kansainväliseen menestykseen tähtäävää tavoitteellista toimintaa.

Ju-jutsuklubilta seuraavat urheilijat täyttävät kansainväliseen menestykseen tähtäävän tavoitteellisesti harjoittelevan urheilijan määritelmän ja ovat oikeutettuja harjoittamaan lajiaan harjoitusohjelmansa mukaisesti:

Hokutoryu ju-jutsu:
Eeva Pohto
Nina Muukkonen
Tuure Toivola
valmentaja: Matti Väisänen

Potkunyrkkeily ja nyrkkeily:
Mirja Pulli
Ida Flink
valmentajat: Albert Cohen ja Veli-Matti Välimäki

Brasilialainen ju-jutsu:
Benjamin Murto
Jaakko Vilander
Jarno Vepsäläinen
Jouko Koskinen
Juan de Dios Magdaleno
Pasi Murto
Tuomas Kokkonen
valmentajat: Jari Pere, Sakari Räsänen, Ben Granfelt ja Yauhen Aheichyk

Kyokushin karate:
Julius Raatikainen
Tomasz Tracewski
valmentajat: Kimmo Myllymäki & Arto Roine

Etelä-Suomen aluehallintovirasto on tänään määrännyt, että päivitetyn tartuntatautilain pykälän 58g mukaisesti Helsingissä kaikki joukkueurheiluun, ryhmäliikuntaan, kontaktilajien harrastamiseen ja urheiluun tai liikuntaan käytettävät sisätilat sekä kuntosalit ja muut vastaavat sisäliikuntatilat suljetaan määräajaksi 1-14.4.2021. Vain 12-vuotiaiden ja sitä nuorempien harjoitukset jatkuvat normaalisti. Aikaisemmin sulkemismääräys on koskenut kaupungin tiloja, mutta lakimuutoksen myötä se on nyt laajennettu koskemaan myös yksityisiä tiloja.

Tämä tarkoittaa, että seuraavan kahden viikon aikana sali on 2007 ja aiemmin syntyneiltä täysin suljettu, myös omatoiminen harjoittelu salissa on kielletty. Tämä ei ole suositus tai toive vaan viranomaisen antama, lakiin perustuva, velvoittava määräys, joten jokaisen meistä on sitä pakko noudattaa.

Määräykseen tekee kuitenkin poikkeuksen vuonna 2008 ja sen jälkeen syntyneiden lasten harrastustoiminta, junnu ju-jutsu ja junnu BJJ harjoitukset jatkuvat normaalisti, mutta kuitenkin ilman kontaktia. Harjoituksiin ei valitettavasti voi osallistua sellaiset ryhmiin kuuluvat juniorit, jotka ovat syntyneet vuonna 2007 tai aiemmin, tämä koskee myös samaan perheeseen kuuluvia eri-ikäisiä lapsia. Pyydämme, että juniorit saapuvat harjoituksiin juuri ennen harjoitusten alkamista, saliin ei ole mahdollista mennä omatoimisesti ennen harjoituksen alkua.

Tämä on meille kaikille todella valitettavaa ja ikävää, mutta kyllä me tämä kestetään. Nyt emme voi kun toivoa, että rajoitukset purevat ja epidemiatilanne paranee, niin että kahden viikon kuluttua rajoitukset voidaan purkaa. Tehdään kaikki omalta osaltamme parhaamme, jotta emme pahenna ongelmaa!

Ystävällisin terveisin, Helsingin ju-jutsuklubi / Natalia


Supertähtien yllätysremontit Suomi -ohjelmassa Arman Alizad kiittää ystäväänsä Soke A. Niiniketoa järjestämällä yllätysremontin Ju-jutsuklubin toimistoon, yhdessä Laura Elon ja Jukka Hildénin teamin kanssa. Iso kiitos mahtavasta teosta ja upeasta lopputuloksesta! 

Supertähtien yllätysremontit Suomi -ohjelma on nähtävissä Discovery+ kanavalla.


Pitkän linjan Italialainen ju-jutsuka Cosimo Costa 8. Dan täytti 60-vuotta ja vallitsevan pandemiatilanteen vuoksi syntymäpäiväleiri pidettiin etäyhteydellä 21.3.2021. Juhlaleirillä ju-jutsuvaikuttajat eri puolilta maailmaa ohjasivat ju-jutsutekniikkaa suorassa videolähetyksessä. Hokutoryu ju-jutsua edustivat Suomesta Soke A. Niiniketo ja Shihan K. Tenhunen, Norjasta Hokutoryua tilaisuudessa edusti Shihan O. Vassenden.
Etelä-Suomen Aluehallintovirasto on pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmän suosituksesta päättänyt jatkaa voimassa olevia määräyksiä vielä seuraavat kaksi viikkoa. Ju-jutsuklubin toiminta jatkuu maaliskuun loppuun samalla tavalla kuin kuun alkupuolella, niin että 2008 syntyneiden ja sitä nuorempien ryhmät jatkavat harjoittelua entiseen tapaan ja etäisyyksiä noudattaen.

Yhteystiedot

Puh: +358-(0)9-694 6554
E-mail: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Helsingin Ju-jutsuklubi

Kaapelitehdas
Tallberginkatu 1 D 4. krs
00180 Helsinki
Toimisto auki arkisin klo 14.00-20.00