Pietarsaarelainen kamppailuseura Fight4All Jeppis järjesti 10-11.9.2021 Hokuto BJJ -leirin omissa tiloissaan Pietarsaaressa. Leirin ohjaaja oli Ju-jutsuklubin mustavyö Sakari Räsänen ja häntä avusti Otto Hirvinen.


Hokutoryu ju-jutsun mustat vyöt kokoontuivat 4-5.9.2021 Helsinkiin viikonloppuleirille. Leiri oli suunnattu vain mustille vöille, leiripaikkana oli Helsingin ju-jutsuklubin dojo. Tämä oli ensimmäinen yhteistapahtuma pitkän koronatauon jälkeen, harjoituksissa kerrattiin ottelu- ja vyökoetekniikkaa. Sensei Jari Nieminen 5. Dan luennoi ottelusäännöistä ja niiden tulkinnoista, lisäksi oli graduoitsijakoulutusta, jossa suoritettiin uusia vyönmyöntämisoikeuksia ja kokeneemmat Danit uudistivat oikeutensa.

Leirillä vallitsi hyvä ja innostava ilmapiiri. Vaikka korona ei ole kokonaan vielä kukistettu, niin ilmassa oli voittamisen tuntu. Leirin kouluttajat olivat. Soke A Niiniketo 10. Dan, Hanshi Risto Väntär 8. Dan, Shihan Kimmo Tenhunen 7. Dan, Sensei Jari Nieminen 5. Dan, Sensei Petri Kolehmainen 5. Dan ja Sensei Kai Julin 5. Dan.


Ju-jutsuklubin lupaava nuori potkunyrkkeilijä Ida Flink valittiin runsaasta hakijamäärästä opiskelemaan Urhea-linjalle Mäkelärinteen lukioon. Flink aloittaa kaksoistutkintoon tähtäävän opiskelun Perhon ja Mäkelärinteen yhteisellä Urhea-linjalla, jossa urheilumenestykseen tähtäävät nuoret suorittavat sekä ylioppilastutkinnon että liiketoiminnan perustutkinnon. Onnittelut Idalle!


Ju-jutsuklubin syyskausi on käynnistynyt ja suurin osa harjoituksista ovat palanneet normaaliin aikatauluun. Oman ryhmäsi ajantasainen aikataulu pääset tarkistamaan myClubista. Jos et vielä ole liittynyt myClubiin, se onnistuu tästä. Junnu ryhmät ja uudet peruskurssit käynnistyvät 16.8. alkavalla viikolla. Peruskursseille ilmoittaudutaan tästä

Tervetuloa treenaamaan!


Shihan Kimmo Tenhunen järjesti valtakunnallisen Kenjutsu kesäleirin Helsingissä 17-18.7. Leiri pidettiin ulkona ja sää suosi leiriläisiä auringonpaisteella.

Yhteystiedot

Puh: +358-(0)9-694 6554
E-mail: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Helsingin Ju-jutsuklubi

Kaapelitehdas
Tallberginkatu 1 D 4. krs
00180 Helsinki
Toimisto auki arkisin klo 14.00-20.00