Hyvää alkanutta vuotta 2021! Koronatilanteen vuoksi on pääkaupungin koronakoordinaatioryhmä päättänyt pitää aiemmin antamansa rajoitukset ja suositukset voimassa vielä kolme viikkoa, eli 31.1.2021 saakka. Ju-jutsuklubin ollessa vastuullinen toimija seuraamme viranomaisten suosituksia ja kaikki ohjattu aikuisten harjoitustoiminta on tauolla 31.1. saakka, ellei ohjeistuksia sitä ennen muuteta. Myös aikuisten (15-vuotta täyttäneiden) peruskurssien alkamisajankohdat siirtyvät.

Jos uusia rajoituksia ei tule, aikuisten kevätkauden harjoitukset ja peruskurssit alkavat 1.2.2021 alkavalla viikolla!

Koronakoordinaatioryhmä arvioi lasten ja nuorten harrastustoimintaa uudestaan ensi viikolla (viikolla 2), jonka jälkeen toivottavasti pääsemme aloittamaan junioreiden kevätkauden. Mikäli junnuharjoitukset sallitaan, alkavat junnu ju-jutsun perus- ja jatkoryhmä sekä junnu BJJ -harjoitukset viikolla 3. Tästä tiedotamme kuitenkin erikseen heti, kun saamme asiasta lisää tietoa.

Tilanne on meille kaikille ikävä, mutta, kuten aiemmin olemme todenneet, nyt taistellaan koronaottelun viimeistä erää. Viimeinen erä on aina raskain, mutta jokaisen meistä on jaksettava vielä taistella ja siten omalla toiminnallaan ehkäistä viruksen leviämistä. Vaikka ryhmien ohjatut harjoitukset ovat tauolla, on Ju-jutsuklubin sali edelleen harjoitusmaksunsa maksavien vapaaharjoittelukäytössä.


Jari Pere on myöntänyt Yauhen Aheichykille Brasilialaisen ju-jutsun mustavyön. Onneksi olkoon!
Nyt voimassa olevat, koronakoordinaatioryhmän linjaamat rajoitukset ja suositukset olivat alun perin voimassa 20.12.2020. Koronakoordinaatioryhmä on kuitenkin päättänyt jatkaa näitä rajoituksia ja suosituksia ne ovat voimassa 10.1.2021 saakka.

Meillä olisi myös normaaliolosuhteissa ohjattujen harjoitusten joulutauko, mutta koronakoordinaatioryhmän linjausten mukaisesti, Ju-jutsuklubin harjoitustoiminta on tauolla 10.1.2021 saakka. Sali on edelleen, aiempien ohjeiden mukaisesti, harjoitusmaksunsa maksaneiden Ju-jutsuklubilaisten vapaaharjoittelukäytössä. Salin päädyssä olevien säkkien lisäksi meillä on Habita Oy:n lahjoittama heittonukke, joka kasteessa sai nimekseen Jari. Säkit ja Jari ovat harjoituskumppaneita, joista ei korona tartu.

Ju-jutsuklubin toimiston väki toivottaa kaikille Ju-jutsuklubilaisille ja heidän perheenjäsenilleen rauhallista joulua ja kaikkea hyvää vuodelle 2021! Nähdään tammikuussa!


Kiinteistövälitysliike Habita Oy on sponssannut Ju-jutsuklubille harjoitusvastustajan joka ei koronaa levitä. Kasteessa tämä heittonukke sai nimekseen Jari.


Ju-jutsuklubin Kari Uotille on myönnetty Brasilialaisen ju-jutsun mustavyö. Onneksi olkoon!

Yhteystiedot

Puh: +358-(0)9-694 6554
E-mail: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Helsingin Ju-jutsuklubi

Kaapelitehdas
Tallberginkatu 1 D 4. krs
00180 Helsinki
Toimisto auki arkisin klo 14.00-20.00