Kyokushin Karate - Peruskurssi

Kyokushin karate on maailman suurin karatetyyli. Sitä harrastaa yli 120 maassa yhteensä noin 20 miljoonaa karatekaa. Kyokushin on monipuolinen tyylisuunta, jota voi harrastaa kuka tahansa, joka haluaa oppia todella tehokasta itsepuolustusta. Karate on myös erinomainen liikuntamuoto, joka kehittää sekä kehoa että mieltä. Kyokushin alkeiskurssi on tarkoitettu yli 12-vuotiaille.

Alkeiskursilla opitaan monipuolinen valikoima torjuntoja, lyöntejä ja potkuja. Kurssilla opetellaan perustekniikan lisäksi kataa ja ottelutekniikkaa. Kurssilla käydään läpi myös itsepuolustuksen perusteita.

Peruskurssille tarvitset mukaan kevyen verryttelyasun. Tatamilla harjoitellaan aina paljain jaloin, joten on hyvä varata mukaan sandaalit, joilla kuljetaan pukuhuoneen ja salin välillä. Jalat tulee pestä pukuhuoneessa ennen harjoittelua. Pukuhuoneiden kaappeja varten tarvitset oman riippulukon. Pukuhuoneiden kaappeja saa varata vain harjoituksen ajaksi, ne eivät ole jatkuvaa säilytystä varten.

Peruskurssin hinta on 80€ ja kestää n. 2,5 kuukautta. Peruskurssilla harjoitellaan kahdesti viikossa, torstaisin klo 19:15-20:45 ja sunnuntaisin klo 18:30-20:00. Uudet Kyokushin karaten peruskurssit alkavat neljästi vuodessa, tammikuussa, maaliskuussa, elokuussa ja lokakuussa. Jos et löydä seuraavan peruskurssin alkamisajankohtaa tai jokin muu asia mietityttää, ota yhteyttä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Ilmoittaudu peruskurssille myClubiin tästä!

Yhteystiedot

Puh: +358-(0)9-694 6554
E-mail: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Helsingin Ju-jutsuklubi

Kaapelitehdas
Tallberginkatu 1 D 4. krs
00180 Helsinki
Toimisto on auki arkisin klo 14.00-20.00