Kickboxing - Peruskurssi

Kickboxing on erittäin suosittu kuntoilumuoto joka sopii hyvin sekä miehille että naisille. Peruskurssilla harjoiteltavat tekniikat antavat hyvän valmiuden tulevaan harjoitteluun. Kurssin aikana opetellaan peruslyönnit sekä -potkut ja kohotetaan kuntoa lihas- ja koordinaatioharjoituksin. 

Peruskurssille tarvitset mukaan sisäliikuntaan sopivat vaatteet. Tatamilla harjoitellaan aina paljain jaloin, joten on hyvä varata mukaan sandaalit, joilla kuljetaan pukuhuoneen ja salin välillä. Jalat tulee pestä pukuhuoneessa ennen harjoittelua. Pukuhuoneiden kaappeja varten tarvitset oman riippulukon. Pukukaapit ovat vaatteiden säilyttämistä varten harjoituksen ajaksi, eikä niitä saa varata pidemmäksi aikaa.

Peruskurssin hinta on 80€ ja kestää n. 2,5 kuukautta. Peruskurssilla harjoitellaan kahdesti viikossa, maanantaisin klo 17:00-18:15 ja keskiviikkoisin klo 17:00-18:00. Uudet potkunyrkkeilyn peruskurssit alkavat neljästi vuodessa, tammikuussa, maaliskuussa, elokuussa ja lokakuussa. Jos et löydä seuraavan peruskurssin alkamisajankohtaa tai jokin muu asia mietityttää, ota yhteyttä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Ilmoittaudu peruskurssille myClubiin tästä!

Yhteystiedot

Puh: +358-(0)9-694 6554
E-mail: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Helsingin Ju-jutsuklubi

Kaapelitehdas
Tallberginkatu 1 D 4. krs
00180 Helsinki
Toimisto on auki arkisin klo 14.00-20.00