Hokutoryu Ju-jutsu - Peruskurssi

Hokutoryu Ju-jutsu on erittäin monipuolinen itsepuolustuslaji. Moderni ja tehokas Ju-jutsun tyylisuunta on hyvä kuntoilumuoto niin miehille kuin naisille. Peruskurssilla opitaan Ju-jutsun perustekniikat jotka antavat hyvän valmiuden tulevaan harjoitteluun. Peruskurssille tarvitset mukaan kevyen verryttelyasun, et siis tarvitse ju-jutsugi:tä heti alussa. Tatamilla harjoitellaan aina paljain jaloin, joten on hyvä varata mukaan sandaalit, joilla kuljetaan pukuhuoneen ja salin väli. Jalat tulee pestä pukuhuoneessa ennen harjoittelua.

Pukuhuoneiden kaappeja varten tarvitset oman riippulukon. Pukuhuoneiden kaappeja saa varata vain harjoituksen ajaksi, ne eivät ole jatkuvaa säilytystä varten.

Peruskurssin hinta on 80€ ja kestää n. 2,5 kuukautta. Peruskurssilla harjoitellaan kahdesti viikossa, maanantaisin klo 18:15-19:15 ja keskiviikkoisin klo 18:00-19:15. Uudet Hokutoryu ju-jutsun peruskurssit alkavat neljästi vuodessa, tammikuussa, maaliskuussa, elokuussa ja lokakuussa. Jos et löydä seuraavan peruskurssin alkamisajankohtaa tai jokin muu asia mietityttää, ota yhteyttä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Ilmoittaudu peruskurssille myClubiin tästä

Ohjaajat kertovat milloin puvun hankinta on ajankohtaista, Hokutoryu ju-jutsussa käytetään valkoista ju-jutsu gi:tä, jossa ei ole isoja merkkejä tai logoja. Puvun voi tilata virallisesta Hokutoryukaupasta, Budogusta. Suomen Karateliiton lisenssillä saa tilauksesta -10% alennuksen. Pukuun ommellaan Hokutoryu rintamerkki ja seuran hihamerkki, ne voi ostaa Klubin toimistosta. Peruskurssilla käytetään 6. Kyu eli valkoista vyötä.

Yhteystiedot

Puh: +358-(0)9-694 6554
E-mail: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Helsingin Ju-jutsuklubi

Kaapelitehdas
Tallberginkatu 1 D 4. krs
00180 Helsinki
Toimisto on auki arkisin klo 14.00-20.00