Brasilialaisen Ju-jutsu - Peruskurssi

Brasilialaisen Ju-jutsun peruskurssilla opetellaan mattokamppailun perusteita; maahanvientejä, matossa liikkumista ja lajille tyypillisiä hallintaotteita.

Laji sopii hyvin sekä naisille että miehille, peruskurssille osallistuminen ei edellytä aikaisempaa urheilutaustaa tai valmiiksi hyvää kuntoa. Kilpailemisesta kiinnostuneilla on kuitenkin mahdollisuus aloittaa kilpailemisen pian peruskurssin jälkeen, sillä Brassi ju-jutsussa kilpaillaan vyö- ja painosarjoissa.

Peruskurssille tarvitset mukaan kevyen verryttelyasun, et siis tarvitse ju-jutsugia heti alussa. Ohjaajat kertovat milloin puvun hankinta on ajankohtaista ja opastavat sen hankinnassa, Hokuto BJJ puvun sinisenä tai valkoisena voit tilata tästä

Tatamilla harjoitellaan aina paljain jaloin, joten on hyvä varata mukaan sandaalit, joilla kuljetaan pukuhuoneen ja salin välillä. Jalat tulee pestä pukuhuoneessa ennen harjoittelua. Pukuhuoneiden kaappeja varten tarvitset oman riippulukon. Pukuhuoneiden kaappeja saa varata vain harjoituksen ajaksi, ne eivät ole jatkuvaa säilytystä varten.

Peruskurssin hinta on 80€ ja kestää n. 2,5 kuukautta. Peruskurssilla harjoitellaan kahdesti viikossa, tiistaisin klo 19:15-20:45 ja perjantaisin klo 18:30-20:00. Uudet Brasilialaisen ju-jutsun peruskurssit alkavat neljästi vuodessa, tammikuussa, maaliskuussa, elokuussa ja lokakuussa. Jos et löydä seuraavan peruskurssin alkamisajankohtaa tai jokin muu asia mietityttää, ota yhteyttä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Ilmoittaudu peruskurssille myClubiin tästä

Yhteystiedot

Puh: +358-(0)9-694 6554
E-mail: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Helsingin Ju-jutsuklubi

Kaapelitehdas
Tallberginkatu 1 D 4. krs
00180 Helsinki
Toimisto on auki arkisin klo 14.00-20.00