Lajit Aikuisille

Hokutoryu Ju-jutsu
Monipuolinen itsepuolustuslaji
Kickboxing
Potkunyrkkeilyssä harjoitellaan kokonaisvaltaista pystyottelua.
Brasilialainen Jujutsu
Brasilialaisessa Jujutsussa harjoitellaan mattokamppailua. Lajissa tavoitteena on saada vastustaja luovuttamaan lukko- tai kuristusotteeseen. BJJ on vain painia eikä siinä lyödä tai potkita.
Kyokushin Karate
Kyokushin Karate on karaten suurimpia tyylisuuntia. Lajiin kuuluu itsepuolustusta, ottelua, perinteisempää harjoittelua sekä murskausta.
Sambo
Sambo on venäläinen kamppailulaji.
Kenjutsu
Kenjutsussa harjoitellaan Katanan, japanilaisen miekan, käyttöä. Harjoituksissa käytetään välillä oikeaa miekkaa ja välillä harjoittelumiekkaa, "bokkenia".

Lajit Lapsille

Junnu-jutsu
Junnu-jutsu on Hokutoryusta lapsille ja nuorille kehitetty laji.
Junnu BJJ
Junnu BJJ on junnuille suunnattu versio Brasilialaisesta Jujutsusta

Junnu BJJ on sovellettu 7-14 -vuotiaille harrastajille, harjoitteista on poistettu tämän ikäisille nuorille soveltumattomat tai vaaralliset tekniikat. Harjoitusten tavoitteena on lajin kautta harjoitella monipuolisesti liikuntaa; liikkuvuutta, motoriikkaa, voimaa ja kamppailua.

Harjoitukset alkavat motoriikkaa kehittävillä lämmittelyharjoituksilla, jonka jälkeen siirrytään harjoittelemaan lajitekniikkaa ja painimaan. Harjoituksen päätteeksi on huolelliset venyttelyt, jossa keskitytään liikkuvuuden kehittämiseen ja reflektoidaan yhdessä päivän oppeja.

Liikunnan ohessa harjoituksissa kehitetään tärkeitä elämäntaitoja, kuten kunnioittamista, kommunikointia, ryhmässä toimimista ja yrittämistä. Harjoituksissa vaatetuksena on normaalisti jujutsupuku, alkuun pääsee normaaleissa urheiluvaatteissa. Harjoituksissa ollaan paljain jaloin.

Junnu BJJ harjoittelee kahdesti viikossa, maanantaisin ja perjantaisin klo 16:00-17:00. Harjoitukset ovat tarkoitettu 7-14 -vuotiaille lapsille, aikaisempaa urheilutaustaa ei tarvita. 

Ilmoittaudu mukaan myClubissa, tästä!

Junnu brassi ju-jutsu on tarkoitettu 7-14 –vuotiaille tytöille ja pojille, aikaisempaa kokemusta lajista ei tarvitse. 

Brasilialaisessa ju-jutsussa opetellaan mattokamppailua; maahanvientejä, matossa liikkumista ja lajille tyypillisiä hallintaotteita. Brasilialaisessa ju-jutsussa ei ole lyöntejä eikä potkuja ja ottelu painottuu erilaisiin maassa käytäviin kamppailutekniikoihin. Junnuryhmän tekniikat on suunnattu tämän ikäisille harrastajille, harjoitteista on poistettu nuorille harjoittelijoille soveltumattomat tai vaaralliset tekniikat.

Harjoitusten tavoitteena on lajin kautta harjoitella monipuolisesti liikuntaa; liikkuvuutta, motoriikkaa, voimaa ja kamppailua. Samassa ryhmässä harjoittelevat sekä lajin aloittelijat että kokeneemmat mattovääntäjät. Harjoituksissa vaatetuksena on normaalisti jujutsupuku, alkuun pääsee normaaleissa urheiluvaatteissa. Harjoituksissa ollaan paljain jaloin.

Junnu BJJ harjoittelee kahdesti viikossa, maanantaisin ja perjantaisin klo 16:00-17:00. Ilmoittaudu mukaan tästä

Yhteystiedot

Puh: +358-(0)9-694 6554
E-mail: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Helsingin Ju-jutsuklubi

Kaapelitehdas
Tallberginkatu 1 D 4. krs
00180 Helsinki
Toimisto auki arkisin klo 14.00-20.00