Lajit Aikuisille

Hokutoryu Ju-jutsu
Monipuolinen itsepuolustuslaji
Kickboxing
Potkunyrkkeilyssä harjoitellaan kokonaisvaltaista pystyottelua.
Brasilialainen Jujutsu
Brasilialaisessa Jujutsussa harjoitellaan mattokamppailua. Lajissa tavoitteena on saada vastustaja luovuttamaan lukko- tai kuristusotteeseen. BJJ on vain painia eikä siinä lyödä tai potkita.
Kyokushin Karate
Kyokushin Karate on karaten suurimpia tyylisuuntia. Lajiin kuuluu itsepuolustusta, ottelua, perinteisempää harjoittelua sekä murskausta.
Sambo
Sambo on venäläinen kamppailulaji.
Kenjutsu
Kenjutsussa harjoitellaan Katanan, japanilaisen miekan, käyttöä. Harjoituksissa käytetään välillä oikeaa miekkaa ja välillä harjoittelumiekkaa, "bokkenia".

Lajit Lapsille

Junnu-jutsu
Junnu-jutsu on Hokutoryusta lapsille ja nuorille kehitetty laji.
Junnu BJJ
Junnu BJJ on junnuille suunnattu versio Brasilialaisesta Jujutsusta

Sambo on Venäjän kansallislaji, jossa on piirteitä judosta ja perinteisestä venäläisestä kansanpainista. Sambossa tehdään heittoja, sidontoja, käsilukkoja sekä polvi- ja nilkkalukkoja. Ottelut käydään painimolskilla. Perinteisessä Sambossa painopiste on heitoissa, lukoissa ja mattokamppailussa. Se muistuttaa hyvin paljon judoa, suurimpana erona on jalkalukkojen salliminen, kun taas kuristusotteet ovat kiellettyjä. Combat sambo (ven. Bojevoje sambo) on alun perin sotilaiden käyttöön kehitetty laji, jossa käytetään lisäksi lyöntejä ja potkuja, ja myös kuristusotteet ovat sallittuja, toisin kuin muissa Sambon muodoissa. Sambo ei ole yhtä tunnettua maailmalla kuin Judo, mutta pienestä lajista ei suinkaan ole kysymys. Vuoden 2012 MM-kisoissa maita oli mukana 64. Ylivoimaisesti menestynein maa on venäjä. Eniten sambon harrastajia löytyykin entisen Neuvostoliiton alueelta, jossa Samboa ja Judoa harjoitellaan pääasiassa yhdessä.

Helsingin ju-jutsuklubilla ei tällä hetkellä ole ohjattuja samboharjoituksia.

Yhteystiedot

Puh: +358-(0)9-694 6554
E-mail: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Helsingin Ju-jutsuklubi

Kaapelitehdas
Tallberginkatu 1 D 4. krs
00180 Helsinki
Toimisto auki arkisin klo 14.00-20.00