Kyokushin karatekat leirillä Narvassa 
Kyokushin karaten tämän vuoden Euroopan kesäleiri järjestettiin 1-4.8.2019 Narvassa, Virossa. Ju-jutsuklubilta leirille osallistui runsas joukko karatekoita, mukana oli sekä vasta lajin aloittaneita että konkareita, osallistujat olivat: Kimmo Myllymäki, Tomasz Tracewski, Jyri Turunen, Julius Raatikainen, Raul Etelämäki, Juha Saarikoski, Anne Goresh, Lia Goresh, Pasi Kanerva, Carla Ariola, Ville Jouhten ja Jo Iwasaki. Leirillä muutama Ju-jutsuklubilainen korotti vyöarvoaan, josta merkittävin Tomasz Tracewskin 1. Dan. Leirin ohjelmassa oli paitsi kova harjoitteleminen myös rentoa yhdessäoloa. Leiriä pidetäänkin Kyokushin karatekoiden vuoden kohokohtana.

Soke Morris siunattiin haudan lepoon 
Soke Morris siunattiin haudan lepoon Lontoossa 1.8.2019. Paikalla oli sukulaisten ja perheen lisäksi lukuisa joukko Brittiläisiä sekä kansainvälisiä ju-jutsuvaikuttajia, kaikkiaan noin 200 henkeä. Suomesta paikalla olivat Soke Auvo Niiniketo ja Hanshi Risto Väntär.

Soke Morriksella oli mahdollisuus itse vaikuttaa siunaus- ja muistotilaisuuden ohjelmaan, joten ohjelma oli ”hänen näköisensä” eli hiukan normaalista hautajaistilaisuudesta poikkeava. Kirkossa pappi ja omaiset puhuivat kauniisti, mutta virsien sijaan soitettiin Diana Rossia. Muistotilaisuuteen saapuville annettiin ensimmäiseksi samppanjalasi käteen, paikalla oli myös hyvin varustettu baaritiski, josta oli mahdollista noutaa muutakin kuin ruokajuomaa. Tilaisuus oli hyvin vapaamuotoinen, mutta omalla tavallaan harras. Seinällä pyöri kuvakollaasi Soken monivaiheisesta ja värikkäästä elämästä ja pöydissä muisteltiin kohtaamisia hänen kanssaan.

Me kaikki Suomalaiset voimme varmaan yhtyä vanhan viikinkisoturin sanoihin. ”Sinun karjasi ja hevosesi kuolee, myös sinä kuolet, mutta muistosi elää”.

Soke, ikuinen rauha sinulle.

Tomasz Tracewskille 1. Dan

 
Ju-jutsuklubin Tomasz Tracewski suoritti Kyokushin karaten 1. Danin mustan vyön IKO Matsushiman kesäleirillä Virossa 03.08.2019. 4 tuntinen koe huipentui 35 otteluun. Paljon onnea!

Unkarin kesäleiri

 
Velencejärven rannalla, Gardony nimisellä paikkakunnalla Unkarissä järjestettiin 21-27.7 Unkarin ju-jutsuliiton kesäleiri. Paikalla oli n. 120 harjoittelijaa, Unkarin lisäksi mm. Saksasta, Israelista ja Suomesta. Leirin pääkouluttaja oli Soke Istvan Kelemen 10. Dan, yksi vierailevista ohjaajista oli Ju-jutsuklubin Kari Lehtonen 5. Dan. Hänen mukanaan Ju-jutsuklubia edustamassa oli Merja Räsänen 1. Dan.

Lindroosille musta vyö

 
Jari Pere myönsi Brasilialaisen ju-jutsun mustan vyön Ju-jutsuklubin Henri Lindroosille 19.07.2019. Lindroos toimii Ju-jutsuklubilla BJJ-vastuuvalmentajana ja kilpailee myös lajissa aktiivisesti. Lämpimät onnittelut uudesta vyöstä!

Yhteystiedot

Puh: +358-(0)9-694 6554
E-mail: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Helsingin Ju-jutsuklubi

Kaapelitehdas
Tallberginkatu 1 D 4. krs
00180 Helsinki
Toimisto auki arkisin klo 16.00-19.30
HUOM! Toimisto on heinäkuussa suljettu.